Toptips voor het kopen van bruidsmeisjekleding – wat te vermijden

Vanwege de plechtigheid van bruiloften, kunnen bruidsmeisjes niet kiezen om hun favoriete zwarte of paarse jurken te dragen. De populaire kleuren zijn zonnig geel, laaiend rood, eenvoudig blauw, zomers roze en koele groenen. Afgezien van de treurige kleuren die je moet vermijden, zijn er andere no-no’s die je moet weten, zoals je budget kapot maken als je slechts $ 100 of minder kunt betalen aan bruidsmeisjesjurken.

Verkeerde pasvorm

Zelfs als je slechts een beetje minder dan honderd dollar kunt sparen voor Bruidsmeisjesjurken voor je vrienden, hoef je niet je strenge normen op te geven. Je bruidsmeisjes verdienen het om op hun trouwdag naar hun uiterlijk te kijken en niet alleen dat, ze moeten ook comfortabel zijn in hun jurken. Laat ze de jurk uitproberen en lopen, buigen en strekken om het comfortniveau van de jurk te meten.

De jurk moet een mooie pasvorm hebben om haar figuur te vleien en te pronken met haar waardevolle bezit. Niemand hoeft te weten dat ze een goedkope jurk droeg die je in een discountwinkel of op een rommelmarkt vond. Ja, er zijn geweldige vondsten gedaan, let wel.

bruidsmeisjes jurken
Te onthullende jurken

Een bruiloft is een plechtige rite. Bruidsmeisjes moeten vermijden zichzelf een schouwspel te geven door jurken te dragen met een te diepe splitsing, dij hoge spleten of doorzichtige gewaden. Dit is jouw show, dus vraag je vrienden ooit zo aardig om de rockster of ‘vampish’-look van hun bruidsmeisjekleding te vermijden. Tenzij de jouwe een bikinistrand-feestthema is, kunnen ze glijden in tweekoppige zwemkleding.

Over-kralen jurken

Sierlijke kralen kunnen pit toevoegen aan elke jurk, maar overdreven, dit kan afschuwelijk zijn en op de lange termijn maakt een jurk opzichtig en goedkoop. De jurk kan zwaar en ongemakkelijk zijn als er overal kralen zijn. De bruidsmeisjes moeten zich op hun gemak voelen om hun rol te kunnen vervullen, ze moeten oppassen voor de huwelijksmars, gasten binnen laten en dansen bij de receptie. In een jurk met een zware kralen lopen ze rond als zombies.

Frilly Plus-maat jurken

Frisjes zijn goed, maar als je bruidsmeisjes grote linten en strikken zijn, kun je hun singel alleen maar benadrukken. Laat ze de eenvoudige route volgen en ze zullen perfect goddelijk zijn in hun plus-formaat formals. Als je ruches op hun jurken wilt, riskeer het dan niet. Net als jij, verdienen ze het om er geweldig uit te zien wanneer ze door het gangpad lopen in hun eenvoudige maar show-stopping outfits.

Bestellen Jurken Sight Unseen

Alleen omdat je geen tijd hebt om boodschappen te doen, jurken ongezien bestellen, is geen slimme zet. Jij en je bruidsmeisjes moeten in staat zijn om de jurken uit de eerste hand te zien, de stoffen te voelen en te zorgen voor de pasvorm. Winkels kunnen je laten terugkeren en de jurken worden geruild voor een betere pasvorm of stof, maar er zijn extra kosten om te betalen. Het is beter om te weten dan sorry, want je kunt je trouwdag niet uitstellen omdat de jurken niet pasten, of dit waren niet de kleurtinten die je wilde.

Laat winkelen

Vertraag niet het winkelen voor de kleding van een bruidsmeisje. Het klinkt misschien eenvoudig, maar als je echt de ronde doet, kan het een frustrerende oefening zijn. De truc is om je boodschappen veel vooruit te doen tot je de ‘perfecte’ jurk vindt met de perfecte pasvorm voor een kortingsprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *